10 March 2011

România scoasă la mezat (continuare)


Scriam ieri că... http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/03/romania-scoasa-la-mezat.html

Iată că astăzi lucrurile încep să se confirme.

În timp ce preşedintele Băsescu îi invită pe oamenii de afaceri din ţările arabe să investească în România, un fermier din Tulcea îi solicită ministrului Agriculturii să oprească achiziţiile de teren agricol de către arabi. Taşcu Caraman i-a cerut ministrului Valeriu Tabără, într-o întâlnire pe care a avut-o cu fermierii din judeţul Tulcea, să oprească investiţiile oamenilor de afaceri arabi în terenuri agricole din nordul Dobrogei. „În judeţul Tulcea, arabii cumpără suprafeţe mari de teren şi vor scoate din afaceri fermierii locali. Vă solicit să luaţi măsuri pentru a opri aceste afaceri care ne aduc prejudicii", a spus fermierul Caraman. Ministrul Tabără nu a dat încă un răspuns fermierului tulcean.
(restul articolului scris de NECULAI AMIHULESEI pe http://www.romanialibera.ro/actualitate/dobrogea/fermierii-tulceni-se-tem-de-investitorii-arabi-219177.html)

http://farm3.static.flickr.com/2307/2052323273_225267f533.jpg
(sursa: http://www.recolta.eu/falimentul-fermierilor-din-nordul-dobrogei/)

Domnule preşedinte,
După ce România se va vinde, peste ce anume veţi mai conduce? Nu ar fi mai normal ca şi românii să rămână proprietari peste o bucăţică din România?

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.