29 September 2008

Dl. Geoană alături de omunitatea industriei turistice româneşti


La 27 septembrie se aniversează Ziua Mondială a Turismului, marcând în acest an împlinirea a 38 de ani de la data la care a fost înfiinţată Organizaţia Mondială a Turismului, eveniment care a marcat decisiv recunoaşterea turismului ca domeniu economic deosebit de important pentru lumea modernă.

Salutăm cu acest prilej eforturile considerabile şi permanente ale Organizaţiei Mondiale a Turismului de a aduce industria turismului în prim planul economiilor naţionale şi al relaţiilor internaţionale şi de a propune cu consecvenţă dezbaterii şi acţiunii publice temele majore ale turismului mondial.

Cu acest prilej, Partidul Social Democrat adresează comunităţii industriei turistice româneşti un mesaj de susţinereMircea Geoana pentru continuarea eforturilor sale de modernizare şi eficientizare a întregii structurii de servicii.

Vă asigurăm că potrivit politicilor noastre viitoare, statul va susţine mai activ, mai dinamic şi mai cuprinzător, dezvoltarea turismului şi instituţiilor sale.

Partidul Social Democrat încredinţează comunitatea industriei turistice naţionale că viitorul său guvern va acorda prioritate convergenţei europene a industriei turistice româneşti, precum şi încurajării dezvoltării turismului atât din perspectivă economică cât şi socială.

Turismul – prioritatea economiei româneşti este obiectivul sub semnul căruia Partidul Social Democrat va acţiona pentru relansarea turismului românesc în circuitul turistic naţional şi internaţional.

Preşedinte al PSD,

MIRCEA GEOANĂ

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.