11 January 2013

Semnul de exclamaţie face "mişto" de două virgule.


Eu bănuiesc că acest om a trecut prin furcile caudine ale examenelor educaţiei naţionale, chiar nimeni nu s-a prins că are o gândire ciudăţică? Un om normal, oricât ar fi el de visător şi cu capul în nori, nu ar face astfel de comentarii hiperbolico-fantastice.


(https://www.facebook.com/sebastian.lazaroiu)

Ştire:

Într-o postare pe Facebook,  consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu îi atacă pe candidații ARD la alegerile parlamentare, Mihai Răzvan Ungureanu și Adrian Papahagi.Motivul: s-au lepădat de Traian Băsescu, omul care i-a promovat. Oricum, Lăzăroiu este obligat de Actul Coabitării să se abțină de la comentarii veninoase la adresa USL, așa că era obligat să ”atace” pe Facebook, fie și pe foștii aliați, doar ca să nu rămână fără obiectul muncii.
Lăzăroiu: MRU și Papahagi sunt două virgule în politică 
“MRU promovat Ministru de Externe, șef SIE, premier. De Traian Basescu. Papahagi urcat pe scena de același Traian Băsescu în campania pentru referendumul de demitere din vară. Observ cu amărăciune cum amândoi se fac că nu îl cunosc pe Traian Băsescu, omul care i-a promovat. Pentru unul e un model ce nu trebuie urmat, pentru celălalt e un fel de paria. Totuși mă încăpățânez să cred că lipsa caracterului nu e o condiție să ajungi mare în politică. Poate doar vreo virgulă pe acolo…”, a scris Sebastian Lăzăroiu pe Facebook

(http://www.dcnews.ro/2013/01/lazaroiu-mru-si-papahagi-sunt-doua-virgule-in-politica/)

Nu ştiu de ce, impresia mea este că însuşi Traian Băsescu face aceste reproşuri prin degetele vârâte în gura domnului Lăzăroiu (a fluierat mârlănesc)... degetele scriind apoi pe reţeaua de "socializare". Şi uite aşa se bat semnele de punctuaţie între ele încât ridică şi coboară cuvintele.

2 comments:

Vasile, said...

Pai cam are dreptate dl. Lazaroiu cind se incapataneaza "Totuși mă încăpățânez să cred că lipsa caracterului nu e o condiție să ajungi mare în politică" ca doar are exemplu viu pe propriul lui sef!
Si cum poporul spune incapatanat ca un magar , cred ca poporul are dreptate!

Bibliotecaru said...

Mie deja îmi provoacă greaţă. Am avut impresia că emisfera stângă a creierului PDL se bate cu cea dreaptă, pentru că întregul se loveşte în părţile dureroase.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.