09 April 2012

Doamna Deputat Diana Tuşa, eroina mea


Iată ştirea:
Scandal în Bucureşti. Poliţia locală şi reprezentanţii primăriei s-au îmbrâncit cu simpatizanţii USL
D.D. | 09 Apr 2012, 14:11

http://www.antena3.ro/thumbs/mobil/2012/04/09/scandal-in-bucuresti-politia-locala-si-reprezentantii-primariei-s-au-imbrancit-cu-simpatizantii-usl-141055.jpg

Scandal în sectorul doi al Capitalei. Poliţia locală şi reprezentanţii primăriei conduse de Necolai Onţanu s-au îmbâncit cu membrii şi simpatizanţii Uniunii Social Liberale.

Totul a pornit de la amplasarea corturilor care au postate planurile de dezvoltare economică ale USL pentru sectorul doi. Reprezentanţii USL au făcut un lanţ uman în jurul unui cort şi au susţinut că au autorizaţie pentru amplasarea acestuia.

Poliţia Locală însă a încercat să distrugă cortul fără a prezenta un document care să ateste acest lucru.
(http://m.antena3.ro/romania/scandal-in-bucuresti-politia-locala-si-reprezentantii-primariei-s-au-imbrancit-cu-simpatizantii-usl-162785.html)
Priviţi filmuleţul pentru a o vedea pe doamna Deputat PNL Diana Tuşa, o domniţă delicată din poveştile de altădată, cum intervine în lupta aceea revărsândă de testosteron.



Statul poliţienesc nu mai este o supoziţie, el a devenit un certitudine. În ce ţară din lume un deputat ales în funcţie, care în plus este şi o delicată doamnă (dacă era vorba de doamna Anastase, poate că la constituţia dumneaei un brânci de la jandarmi nu conta prea tare) este tratat cu atâta desconsideraţie de către jandarmerie, încă în plină zi, în plină stradă şi în faţa camerelor de luat vederi. Sesizaţi că nu le mai pasă?

NU MĂ INTERESEAZĂ PE MINE DE AUTORIZAŢIE...

Ţara lu' Băsescu, sectoru' lu' Onţanu... Legitimaţii, autorizaţi... copilării... Forţa tată, asta contează! El are bulanul cu jandarm la îndemână...

Domnule general Onţanu, cine este acest domn care pare a fi mai presus de lege, ba chiar mai presus de tocmeală. Auziţi, cică nu-l interesează de autorizaţii... Păi nu domnia voastră (mă rog, primarul-primăria) daţi astfel de autorizaţii? Eu înţeleg că vă înjură cu dispreţ faţă de autoritate.

Cum întinde el mâna să ajungă la USL-istul ce a îndrăznit să-şi pună cortul pe teritoriul sectorului 2... În vedeţi? Probabil că-l cunoaşteţi, că altfel nu-mi imaginez de ce este domnia sa cel mai întărâtat din "gaşcă". Cred că ar trebui să-l citaţi pe unitate, săi daţi o panglicuţă, ceva, un fel de medalie... N-are mamă, n-are toată, doar braţul lung al legii fărădelegii.

http://fs66.trilulilu.ro/imgs/Bibliotecaru/wanted-18_ac0da3d3b9c403.jpg

Diana Tuşă, eroina mea... în episodul Dansând cu Jandarmii (După Dansând cu Lupii). Recunosc că sunt emoţionat. Deja am un candidat care să-l înlocuiască pe domnul Antonescu în cursa pentru postul de preşedinte al României.

MORALA acestei întâmplări? În momentul în care vin mai mulţi de "cineva" la domniile voastre şi apoi trec de la cuvinte la forţă, sunaţi rapid la 112 şi reclamaţi incidentul. Dacă sunaţi la 112, vine poliţia şi atunci se lămureşte cine este fiecare şi ce reprezintă el în îmbrânceală.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.