22 October 2011

Terminaţi cu viaţa stupefiantă şi psihotropă!


Nu este zi de la Dumnezeu să nu aud o contorsionare a realităţii logice promovată la ore de maximă audienţă. De exemplu, am urmărit astăzi seară, la Realitatea TV, pe domnul Miron Cozma invitat, pentru a vorbi despre "partidul domnului Miron Cozma".

Să trăieşti în România este un fel de consum involuntar şi silit de substanţe "videobotanice" de mare risc public. Păi oameni buni de la Realitatea şi alte posturi TV, dumneavoastră vorbiţi despre şansele partidului lui Cozma de a ocupa un loc în societate, al nu ştiu câtelea partid Albă ca Zăpada, ştirile îi dedică şi ele largi spaţii editoriale, în timp ce Miron Cozma are o sentinţă prin care interzise, până în 2014, o serie de drepturi civile, printre care cel de a alege sau de a fi ales (aşa se afirmă în ziarul Adevărul http://www.adevarul.ro/actualitate/Miron-Cozma-intoarce-discutat_0_34798036.html).

Interzicerea drepturilor electorale nu-i dă domnului Cozma voie să fie măcar membru de partid, nicidecum să-şi facă ditamai partidul pe numele domniei sale. Legea 14/2003 spune foarte clar, chiar din primul articol:

"Partidele politice sunt asociatii cu caracter politic ale cetatenilor romani cu drept de vot"

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/3766583/1/miron-cozma3.jpg?width=605
(http://www.mediafax.ro/politic/miron-cozma-incepe-demersurile-pentru-infiintarea-propriului-partid-3766583)

Să trăieşti în România este mai halucinant şi psihotrop decât orice drog. Nu-i de mirare că sunt atât de mulţi care se droghează, doar aşa pot înţelege cumva ce se întâmplă în această ţară.

13 comments:

Vasile, said...

Biblio,

Bucuros sa va vad si sa va citesc.Sper ca......
Deatlfel ingrijorator ultimul mesaj pe care l-am citit vs sanatatea dumneavoastra , fapt care ma facea sa ma gandesc la o gluma macabra , miine poimine Bibliotecarul o sa anunte pe Blog , Fratilor am murit!

Bibliotecaru said...

M-am gândit şi eu la un astfel de anunţ... şi nu este foarte greu. Blogul permite programarea mesajelor la o anumită dată. Aş putea pune un mesaj care să fie publicat peste o săptămână înainte, un mesaj pe care să-l prelungesc în fiecare zi cu câte o zi. Astfel nu risc să apară din greşeală, în eventualitatea că nu am internet sau nu pot intra, dintr-un motiv sau altul, o zi două sau trei, dar va apărea în momentul în care nu-l voi mai putea muta iarăşi cu o zi mai înainte... din motive de deces, aşa cum spuneţi. Ca să parafrazez titlul unei cărţi de Umberto Eco, ar fi Blogul Săptămânii Trecute.

Chiar şi aşa...

http://www.trilulilu.ro/lavy_24/99d09a369ec500

balbeck said...

Nici nu pot sa ma uit la el,desi este ruda prin alianta cu niste prieteni care au restaurant.

Bibliotecaru said...

:D
Ştiu şi eu... Şi mâncarea este importantă.
LOL

nimrod said...

Biblio,

Vorba cântecului, welcome (back...) to the machine!

:))))) Tare de tot asta cu Miron Cozma!

Motanul_Incaltat said...

Eu stau si ma intreb: de ce Miron Cozma nu si-a facut partid atunci cand trebuia, in loc sa vina cu minierii in Bucuresti? Cel putin ar fi fost democratic, decat sa incerci rasturnarea prin forta a Puterii. Cred ca ar fi avut si aderenti - Valea Jiului nu era ceea ce e astazi. Adica astazi a ajuns o ruina, pe atunci inca nu era asa. Pe cand el, acuma, vrea sa-si faca partid...

Bibliotecaru said...

Păi nu vă aduceţi aminte cum era atunci? Sute de partide de buzunar, cu câte 15 membri... Unul era Cozma, liderul huilei.

Vasile, said...

Poate citind aceste randuri, cine stie, pentru citeva secunde va voi provoca o stare cit de cit mai buna.
In premiera mondiala pe forumul lui Nastase am lansat niste intrebari,nu ma asteptam si la raspunsuri asa ca revit si cu raspunsurile aici:
Tema: Pescarul Basescu.

Care este tovarasul de pescuit al presedintelui Traian?

R. Johnny Walker

Cum ii place sa fie , presedintelui Traian, locatia de pescuit.
R. Uda rea


De ce il ia si pe Boc la pescuit?

R. Ca sa-i confirme povestile.

Cum iisi controleaza Basescu elasticitatea prajinii fixe de pescuit?
R. cu viagra

De ce il ia pe Maior la Pescuit ?

R. Ca sa-i prinda pesii in cirlig.

Bibliotecaru said...

Da ;D
Johnny Walker calcă apa... :D

Anonymous said...

Inca va mai uitati pe canalele "de stiri"?

Bibliotecaru said...

E singura cale de video-documentare. Numai ei dau conferinţele de presă, şi altele asemenea, în live. Dacă nu le vezi live, înregistrate sunt întotdeauna trunchiate "inteligent".

Anonymous said...

Eu ma refeream la faptul ca nu mai ai ce sa vezi la tv...Aceleasi personaje, aceleasi maimutareli, aceleasi formate, aceleasi partizanate...

Bibliotecaru said...

Şi asta este adevărat?

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.