05 September 2011

Preşedinte sau nimic


Întrebat de un tânăr participant dacă, după încetarea mandatului, va mai activa în viaţa politică, Traian Băsescu a răspuns negativ.

"Am răspuns de mult. Nu voi mai activa în viaţa politică. O să am 63 de ani. Cine o să mai aibă nevoie de mine?", a spus Traian Băsescu.

Tinerii din PDL au răspuns în cor: "Noi!"

"Hai că vedem!", a replicat râzând şeful statului.

Totodată, el a fost întrebat dacă are în intenţie să-şi "treacă în CV şi funcţia de prim-ministru".

"O să spun foarte cinstit că nu. Asta pleacă dintr-un orgoliu. Într-o ţară, după ce ai fost preşedintele ţării, nu mai poţi fi nimic altceva decât ce ai fost - un fost preşedinte", a spus Traian Băsescu.
(http://www.mediafax.ro/politic/traian-basescu-dupa-ce-ai-fost-presedintele-tarii-nu-mai-poti-fi-nimic-altceva-decat-un-fost-presedinte-8694830/)
Eu cred că un după ce ai fost un preşedinte al ţării care ai încălcat tot ceea ce a fost principiu şi bun-simţ în picioare, mai poţi să fi ceva după încheierea mandatului, un personaj blamabil sau chiar un fost preşedinte în zeghe.

http://moscalifar.eu/wp-content/uploads/2011/03/basescu-boc-puscarie.jpg
(poza trucată luată de la Moş Califar, http://moscalifar.eu/2011/03/04/udrea-intreaba-pe-blog-cum-ar-trebui-sa-arate-conducerea-pdl-dupa-congres/)


Astăzi poza este de domeniul trucajului, dar cine ştie ce ne aduce viitorul. Toţi politicienii ar trebui să înţeleagă că ceea ce se întâmplă astăzi în România este o crimă cu sânge rece.

3 comments:

Anonymous said...

Amin!

ADRIAN said...

gand la gand ...
din pacate nu mai cred in Mos Craciun

Bibliotecaru said...

S-au mai văzut cazuri. Precedentul e creat :D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.