12 July 2011

Respectul pentru Democraţie


Noi românii am mers către NATO pentru a ne îndepărta de tradiţia dictatorială spre lumea liberă democrată. De fapt am sărit din lac în puţ. Nu o fi Rusia o ţară democratică, dar nici SUA.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/3614/8486917/2/resedinta-2-osama-ben-laden-afp.jpg?width=400

CIA a organizat o falsă campanie de vaccinare a copiilor în oraşul pakistanez Abbottabad înaintea raidului împotriva lui Osama ben Laden, în încercarea de a obţine mostre ADN ale membrilor familiei acestuia, relatează The Guardian.

Să ajungi la o astfel de minciună pentru a încălca drepturile fundamentale ale omului, ţine de barbaria statului totalitar şi nu de democraţie. Combaterea terorismului astăzi, combaterea comunismului ieri, a folosit "democraţiei" occidentale, în frunte cu cea americană, pentru că, sub diferite pretexte, democraţia a ajuns o vorbă în vânt.



Să foloseşti medicina pentru a identifica ţinte, să-mi fie cu iertare, dar ţine de natura eugeniei naziste.

Sper din toată inima ca cele prezentate aici să fie minciuni sfruntate, că altfel eu unul nu mai vreau alături de astfel de servicii cu porniri neo-naziste. Americanii care aprobă şi organizează astfel de acţiuni, dacă ele sunt reale, ar trebui aduşi în faţa tribunalului de la Haga sub calitatea de criminali de război.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.