20 March 2011

Să le aruncăm o rachetă în cap, să nu se mai chinuie


De multe ori am fost impresionat când am văzut, în filme, că un cal cu piciorul rupt era împuşcat, chiar acolo, pe pista de concurs. Mă tot întrebam de ce oare nu-i pun piciorul în gips, aşa cum facem şi noi bine o fractură. Cum gândesc oamenii că este mai milos să împuşti un animal decât să-l vindeci, chiar şi cu efort, chiar dacă nu va mai alerga niciodată într-o competiţie.

Ei bine, ieri mă întrebam ce anume gândesc cei din ONU şi NATO, în frunte cu preşedintele Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa, preşedintele în funcţie Franţei, ex officio şi co-prinţ de Andora? Cum au luat ei decizia că libienilor le trebuie nişte bombe în cap pentru a-şi termina gâlceava lor de schimb de civilizaţie. Îl şi văd pe domnul de Nagy-Bocsa (sper să nu aibă legătură cu localitatea Bocşa) zicându-şi... Cei bei? Vreţi democraţie? Păi nu aşa, vă dăm noi niste bombardele democratice ca să vedeţi ce este aceea democraţie? Leagă Muammar Muhammad al-Gaddafi nişte civili de obiectivele militare? În numele apărării civililor vom omorî la greu acei civili. Colateral, că avem voie, ne-a spus ONU.


(sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Muammar_Gaddafi)


(sursa: http://www.luxuo.com/watches/nicolas-sarkozy-girard-perregaux.html)


(sursa: http://cnn.com/video/?/video/bestoftv/2011/03/19/exp.robertson.libya.france.cnn http://www.mediafax.ro/externe/incepe-razboiul-mai-multe-blindate-distruse-de-avioanele-franceze-in-libia-ce-tari-mai-vor-sa-participe-la-actiunile-militare-video-8076830)


(sursa: http://cnn.com/video/?/video/bestoftv/2011/03/19/exp.llawrence.us.libya.missles.cnn http://www.mediafax.ro/externe/incepe-razboiul-sua-si-marea-britanie-au-lansat-un-prim-val-de-rachete-in-libia-kadhafi-ameninta-ca-va-ataca-obiective-civile-si-militare-video-8077362)

1 comment:

Anonymous said...

Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa , un mitocan cu ceva mai mult staif decat al nostru .

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.