11 March 2011

Nimeni nu mai poate nega, după acest eveniment, că valul de cutremure nu este normal














Dacă aceste cutremure sunt totuşi provocate prin efect HAARP....



Mergeţi pe hartă pe direcţia celor două fluxuri şi vedeţi unde duc. Gândiţi-vă însă spaţial, pentru că razele sunt spre ionosferă şi nu paralele cu pământul, şi raţionaţi că ele se lovesc de ionosferă şi se reflectă înapoi pe pământ... Cam unde ar cădea razele reflectate? Sigur, există o necunoscută a unghiului de emisie... însă pentru cineva care ştie exact fenomenul, acesta se poate afla pe baza lungimii celor două fluxuri energetice. Cunoştinţele mele sunt mult mai reduse decât cele necesare unui astfel de calcul, specialiştii sunt însă convins că ar putea să le facă.

Vă puteţi juca cu... http://www.intellicast.com/Local/WxMap.aspx

Are de gând CSAT să cerceteze efectul HAARP? Sau stăm liniştiţi să aşteptăm cutremurul să ajungă şi la noi?

6 comments:

Darael said...

Interesante clipuri, dar parerea mea e ca suntem prea mici pentru un razboi asa de mare.

Cat despre csat, singurul scop al acestui grup (nu pot sa ii spun altfel) este sa il ajute pe securitul chel sa controleze din ce in ce mai mult tot ce misca in aceasta tara.

Bibliotecaru said...

Chestiunea este nu că preşedintele greşeşte, nu că CSAT-ul nu-şi face treaba... ci că nu există nici un fel de mecanism democratic care să reacţioneze şi să restabilească normalitatea. Mai mult, nici cetăţenii nu reuşesc să intervină util şi să restaureze normalitatea. De aceea spun că România nu este un stat democratic ci unul dominat de dictatura clasei politice.

Darael said...

Amu, nu pot sa spun decat ca ai dreptate.

Am sa nuantez totusi un pic subiectul. Nu exista democratie si nu a existat niciodata niciunde in aceasta lume. Primul exemplu de "democratie" reala cunoscut si celebru e acel moment de acum 2000 de ani cand lumea striga: crucifica-l pe Iisus si elibereaza-l pe Baraba.

De-a lungul istoriei vedem ca intotdeauna glasul democratiei a fost glasul unor mase de oameni manipulati intr-un mod mai mult sau mai putin evident.

Asta cu democratia.
Cu statul roman, eu am spus de multe ori ca nu (mai) exista, si tot ce vedem este lupta diverselor clanuri pentru a folosi ideea de stat (si de democratie) si parghiile sale de putere in propriile interese.

Intelegand aceste evidente putem explica aproape toate evenimentele pe care le vedem zilnic.

Bibliotecaru said...

Aşa este.

Darael said...

Revin la subiectul initial.

Desi ideea este atragatoare, este o problema majora in a aplica tehnica HAARP pentru miscari tectonice (desi toti dobitocii cu grade militare ar vrea sa fie posibil) - ENERGIA.

Daca tehnica HAARP este utila pentru a controla diversi parametrii atmosferici, cu efecte evidente - seceta, racire atmosferica, nebulozitati, in cazul miscarilor tectonice ar fi necesare nivele energetice imposibil de atins.

E simplu de inteles.
Doar misti o foaie A4 si faci vant in casa, dar incearca sa misti o halca de pamant de jumatate de metru cub.

De ce am spus toate acestea ?
Pentru ca, oricat de atragatoare sunt unele teorii, e bine sa le vedem cat mai obiectiv. Din cate stiu din articolele tale, exact acest lucru il urmaresti pe aici.

Bibliotecaru said...

@ Darael
Asta a fost la început.
Astăzi HAARP este folosit în a distruge aeronava, rachete, vapoare... Folosind fenomenul de rezonanţă energiile dezvoltate sunt mult mai mari...
Am mai dus o asemenea discuţie pe un alt blog. Puteţi citi acolo argumentaţia mea:
http://www.gabrielacretu.ro/ziua-de-maine-a-celor-de-astazi-e-gri.html

Sunt mai multe posturi cu destule link-uri.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.