04 March 2011

Dinu Patriciu şi PNL au păreri distinct-contrare asupra Codului Muncii


Cine credea intim că PNL este condus de fapt de domnul Dinu Patriciu, probabil a rămas mut de uimire.

În timp ce PNL pregăteşte, alături de PSD, textul moţiunii de cenzură, "PNL şi PSD, moţiune de cenzură după angajarea răspunderii pe Codul Muncii", iată că domnul Dinu Patriciu şi "Trustul lui Patriciu demarează o campanie în sprijinul lui Boc".

http://www.inpolitics.ro/Uploads/Articles/dinu-patriciu.jpg
(sursa: http://www.inpolitics.ro/surpriza-trustul-lui-patriciu-demareaza-o-campanie-in-sprijinul-lui-boc-art64108.aspx#)

http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20110303_0626/1.jpg
(sursa: http://www.adevarul.ro)

Iată că, deşi PDL pare să fie un pic zdruncinat de "afacerea vămilor şi poliţiei de frontieră", se pare că există un Gheorghe Falcă şi în cer, de vreme ce PDL primeşte, într-un moment greu, un ajutor atât de consistent.

Nu pot, pur şi simplu nu pot să nu fac legătura cu... Dinu Patriciu şi alţi şapte inculpaţi din dosar au argumentat că procurorii refuză să depună la dosar toate probele pe care le au, sub pretextul că ar fi secrete. În aceste condiţii, audierea inculpaţilor nu s-ar putea face în condiţii de legalitate, au susţinut avocaţii acestora în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti. Următorul termen acordat de magistraţi este 5 martie. Dacă greşesc, îmi cer scuze anticipat, dar aceste potriveli mă rod prea tare ca să nu le pomenesc, fie şi în stadiul de "bătaie lungă". Dacă atitudinea domnului Patriciu, nu are legătură cu dosarul Rompetrol, nu am nimic împotrivă ca domnia sa să fie în perfect acord cu domnul Boc... deşi nu prea seamănă cu domnul Patriciu de odinioară.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.