11 November 2010

Prima simulare...


Asociatia pentru Protectia Consumatorului va lansa campania de educare "Cere bonul fiscal!", scopul acesteia fiind acela de a ii face pe cetateni sa inteleaga importanta fiscalizarii.

Campania "Cere bonul fiscal!" este initiata de catre Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (ANPCPPSR) si va fi structurata pe doua componente, a explicat Sorin Mierlea, presedintele asociatiei. O parte a campaniei se axeaza pe prezentarea proiectelor si investitiilor ce pot fi realizate cu banii obtinuti din taxele colectate de stat, iar prin a doua parte asociatia isi propune sa arate ce se intampla daca consumatorii nu cer bonul fiscal.
http://img.wall-street.ro/article_pictures/92457_articol.jpg
Perioada de desfasurare a campaniei va fi de 1.000 de zile, se va lansa la 1 octombrie 2010 si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei. MasterCard va face parte din aceasta campanie.

"Ne-am propus sa mentinem campania pentru 1.000 de zile pentru ca noi credem ca o campanie de durata ca picatura chinezeasca poate sa schimbe ceva la nivel colectiv", afirma Sorin Mierlea.

(mai multe pe... http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/92457/Asociatia-pentru-Protectia-Consumatorilor-va-lansa-campania-Cere-bonul-fiscal.html)

Iată primele rezultate ale acestei acţiuni...

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.