11 June 2010

Ce lipseşte dictaturii?


Sunt din ce în ce mai îngrijorat pentru că văd tenta evidentă spre statul totalitar şi dictatură. Poate că actualul preşedinte şi actuala clasă politică nu au o intenţie clară, poate nu conştientizează asta, poate nu o fac "expre", este însă evident că se deschide calea spre statul totalitar şi dictatura clasei politice.

Se spune că Gheorghe Gheorghiu Dej s-ar fi întâlnit cu Stalin şi acesta i-a spus să facă un canal între Dunăre şi Marea Neagră pentru a constitui un gulag românesc pentru cei care se împotrivesc regimului comunist.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri, in statiunea Mamaia, ca vrea ca Bucurestiul sa devina o capitala dunareana si ca intentioneaza sa preia proiectul canalului Dunare - Bucuresti la ministerul pe care il conduce.
"Este un proiect pe care ne-am gandit sa-l preluam la ministerul nostru, tinand cont de relevanta pe care acest minister, care se ocupa de dezvoltare regionala, trebuie sa o aiba in constructia noii strategii europene a Dunarii. Canalul Dunare - Bucuresti leaga Bucurestiul de Dunare, respectiv leaga Bucurestiul de coridorul de transport numarul VII, printr-o cale navigabila, avand capacitatea de transport de pana la 20 de milioane de tone pe an, pe sectorul Budesti-Oltenita, 16 milioane tone pe an pe sectorul Budesti - portul Bucuresti", a precizat ministrul.

(sursa: http://www.ziare.com/udrea/ministrul-turismului/elena-udrea-vrea-canalul-dunare-bucuresti-1020982)

Poate sunt eu bolnav de stres şi depresie... dar se potriveşte domnule, istoria se repetă pas cu pas.


No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.