22 December 2009

O lună şi jumătate cât un deceniu


Aceiaşi oameni şi de o parte şi de cealaltă. Diferenţa temporală nici două luni...

Vasile Blaga

Ministrul Vasile Blaga a fost avizat favorabil, miercuri, pentru portofoliul Dezvoltării Regionale şi Turismului, de Comisiile de administraţie publică, economică şi de industrii, pjavascript:;rimind 34 de voturi "pentru" şi 28 "împotrivă". (Guvernul Croitoru)

Vasile Blaga a primit aviz favorabil după audierile din comisiile de specialitate. A primit 46 de voturi "pentru, 10 "împotrivă". Patru parlamentari s-au abţinut de la vot. (Guvernul Boc II)

Cătălin Predoiu

Ministrul desemnat pentru portofoliul la Justitie, Catalin Predoiu, a primit aviz negativ la audierile comisiilor de specialitate ale Parlamentului. 34 de parlamentari considera ca Predoiu nu corespunde functiei, 26 au votat in favoarea acestuia si trei parlamentari s-au abtinut. (Guvernul Croitoru)

Cătălin Predoiu, nominalizat la Justiţie, a plecat cu un aviz favorabil de la audierile din comisii. A 51 de voturi "pentru" şi 9 "împotrivă". (Guvernul Boc II)

Mihai Şeitan

Parlamentarii din Comisiile reunite de muncă şi egalitate de şanse au decis, cu 18 voturi "pentru", 28 "împotrivă" şi o abţinere, să dea aviz negativ candidaturii lui Mihai Şeitan. (Guvernul Croitoru)

Mihai Şeitan a fost avizat pozitiv de parlamentari după audierile din comisii. El a primit 38 de voturi "pentru", 17 "împotrivă". Trei parlamentari s-au abţinut de la vot. (Guvernul Boc II)

(surse: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/880547/Guvernul-Boc-IV-test-in-Parlament--VIDEO/, http://www.mediafax.ro/politic/vezi-aici-rezultatele-audierilor-ministrilor-din-guvernul-croitoru-5065328, http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6375849-guvernul-croitoru-comisiile-specialitate-vasile-blaga-bogdan-aurescu-primit-aviz-favorabil-iar-catalin-predoiu-pogea-adrian-radulescu-mihai-seitan-primit-aviz-negativ.htm, http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6373944-catalin-predoiu-aviz-negativ-audierile-din-comisiile-specialitate.htm?cfat=. http://www.mediafax.ro/politic/mihai-seitan-si-gheorghe-pogea-avizati-negativ-de-comisiile-parlamentare-5060795)

Lista poate continua, că mai sunt miniştrii comuni celor două "guverne". Am impresia că suntem luaţi de gură-cască. Acum o lună şi ceva ni se explica în amănunt cât de proşti şi de corupţi sunt aceşti miniştrii care acum sunt practic atestaţi pentru conducerea României. Cineva m-a minţit, ori politicienii care atunci au dat atunci aviz negativ, ori cei care au dat acum aviz pozitiv... Chiar aici am ajuns?

2 comments:

nimrod said...

@Biblio,

Parerea mea e sa nu luati prea in serios nici initiativa "10 pentru Romania",cu rezultatele ei cu tot si nici recomandarile de dupa audierile din comisiile parlamentare fiindca nu sunt decat exercitii de imagine finantate, dupa caz, fie din bani privati fie din bani publici. Cat priveste actuala formula guvernamentala, eu sunt pentru, desi cred ca ar mai fi trebuit inca o femeie...

Bibliotecaru said...

:)
La fiecare sens guvernamental o cheie
La fiecare cheie o femeie

Aş numi-o pe domnia sa la Cultură... fără să clipesc...
Ana Vidovic

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.