18 December 2009

Cineva mi-a spus astăzi că am în spate un mogul...


... deci într-acolo se îndreptau sforile pe care le aveam legate de degetele ce scriu pe tastatură! Sesizam eu că este ceva anormal... dar, aşa gheboşat cum sunt, de atâta aplecat slugarnic mi s-a încovoiat spinarea, nu observam că există cineva în spatele meu care trage de sfori şi-mi dictează ce ştiu şi ce scriu...



"Guillotine" off of the 2009 album "Incantation" by Anna Madorsky
http://www.myspace.com/annamadorsky
Lyrics:
A little mogul with a swagger and a gun
he rips two worlds open,
I fall into one
It's the alpha,
its the middle,
it's the end
he's telling me where,
I'm asking him when
while chasing shadows across the desert
I'm the raincoat in bad weather
he's transfixed with his empire
while in my basement the water's higher
And I hear my heart, their heart, our heart, oh
Her heart, his heart, all hearts are singin'
Songs of crying, your heart in a guillotine (we got)
Love in a sling, too late to save anything, anything
It's late. Give them an explanation for me.
Though awake, it's hard to keep track of this geography
It is as mappable as its scale is conceivable
Time will tell who'll be leaving, what we'll steal
that's the currency that we deal in

chorus

Loving you is like a Chinese finger trap
compass drifting you can never turn back
so I stay haunted, you stay guarded
back to the drawing board where you started

chorus

Anonim spunea...

Borashte portocale si regurgiteaza-le la loc MINIM CINCI ANI,GUNOI ANTONESCIAN PeNaL! MUIE VOZGANIAN,HASOTI,ORBAN,FENECHIU SI TOATA CLICA DE SCARNAVII A PENELEULUI!!!!

Bibliotecaru spunea...

@ Anonim
De cine vă este frică de o "semnaţi anonimă"? Sunteţi pe un blog al PD-L, PD-L-ul are Guvernul, Preşedinţia, puterea...
De cine vă este frică? Puteţi să înjuraţi cu numele real, puteţi să vă puneţi şi poza, că nu vă face nimeni nimic.
:D

Anonim spunea...

Las ca face TACTU PATRICIU BAZA DE DATE pentru vremea razbunarii(LA PASTELE CAILOR...)ORI TE BAZEZI PE CIUVICI SAU GUSI?VA ZANGANE CATUSELE SOVILOR!USCHEALA LA FELIX,ROSCA STANESCU ORI CHIRIACII MAMII VOASTRE DE SECURISTI!!!!

Bibliotecaru spunea...

@ Anonim
:)
Păi şpionii vă găsesc şi după IP... nu au nevoie de nume, ei cunosc direct adresa fizică de la care transmiteţi aceste mesaje... Domnia voastră de şpioni vă ascundeţi? Credeam că vă ascundeţi de noi, cei care comentăm aici.
:)
Eu nu aş avea nevoie de numele dumneavoastră, vroiam doar să nu vă confund cu alt anonim... ca văd că sunt din ce în ce mai mulţi.

Laur spunea...

Bibliotecare ai cam intrecut masura comunist nenorocit ce esti. De cand gioana a luat-o in bot vad ca ati devenit uluitor de tupeisti pe forumuri, in fata nu mai aveti curaj sa spuneti.
Colegul de mai sus a fost bland cu tine, eu iti zic direct: SUGI PULA si tu si mogulii care va tin in spate ! Mars afara de pe blogul dlui Ungureanu !

Bibliotecaru spunea...

@ Laur
Am să vă explic o realitatea de care bănuiesc că nu sunteţi conştient, anume că astfel de mesaje sunt puternic anti Democrat-Liberale. Orice astfel de mesaj, pe care dumneavoastră îl postaţi cu gândul că sunteţi un erou al PD-L, un erou care luptă cu duşmanii domnului Traian Băsescu, duşmanii PD-L şi, de ce nu, cu duşmanii poporul român, este puternic anti-Democrat-Liberal.
Dacă aveţi curiozitatea să citiţi statutul PD-L (îl găsiţi pe site-ul partidului), veţi vedea acolo, chiar în partea de început, o listă de principii după care PD-L se guvernează. Am să selectez câteva principii pe care le încălcaţi prin aceste comentarii:

- In activitatea sa, Partidul Democrat Liberal promoveaza pluralismul politic
- Partidul Democrat Liberal isi asuma ca obiectiv principal dialogul si colaborarea cu toate fortele politice democratice.
- Prin vocatia sa nationala, Partidul Democrat Liberal este partidul intereselor fiecarui cetatean al Romaniei.
- Partidul Democrat Liberal actioneaza pentru antrenarea tuturor cetatenilor la dezvoltarea si modernizarea societatii romanesti
- Partidul Democrat Liberal asigura dreptul la libera exprimare, incurajarea dezbaterii si a schimbului de idei, atat in interiorul, cat si in exteriorul partidului;

Domnia voastră încălcaţi aceste principii fundamentale ale PD-L în timp ce eu le respect... cu alte cuvinte sunt mai PD-L-ist decât dumneavoastră, chiar fără să fiu un susţinător al PD-L, cu atât mai puţin un membru al acestui partid. Eu nu ştiu ce anume aţi făcut în campania electorală pentru PD-L, nu ştiu cum şi cu cine aţi luptat, însă mesajul pe care îl folosiţi în acest moment este foarte puternic împotriva PD-L şi a celor pe care declaraţi că i-aţi susţinut, încălcând chiar fundamentul ideologic al partidului.

Relativ la "Mars afara de pe blogul dlui Ungureanu!"... Domnul Ungureanu, sau oricine administrează acest blog, îmi poate poate interzice, prin numai câteva click-uri de mouse, accesul pe acest blog. Dacă ar considera-o necesar, m-ar da chiar domniile lor afară, nu ar fi nevoie despre intervenţia dumneavoastră.

Ce spuneţi, domnule Laur? Ce părere aveţi?

Bibliotecaru spunea...

@ Laur
Era să uit...

MOGÚL, -Ă, moguli, -e, s.m. și f., adj. 3. S.m. Fig. Persoană foarte importantă cu puteri discreţionare.
Puteri discreţionare = puteri date unei autorităţi de a lua măsurile pe care le socoteşte necesare în anumite împrejurări şi în afara legii.

Pentru a putea avea puteri discreţionare, este necesar să ai puterea în stat. Nu ştiu exact la cine vă referiţi atunci când spuneţi că "mogulii care va tin in spate", dar în acest moment întreaga putere este acaparată de PD-L, şi Preşedinţia, şi majoritatea în Parlament, şi Guvernul sunt sub puterea PD-L. Oricine altcineva ar folosi puteri discreţionare, ar putea fi pedepsit imediat de către statul român dominat de PD-L. Dacă spuneţi că există moguli în România, aceştia nu pot exista decât cu dorinţa Partidului Democrat-Liberal. Personal nu cred în existenţa mogulilor, dar îmi puteţi explica dumneavoastră cine anume are puteri discreţionare în România şi cum anume încalcă legea... Chiar aş vrea să ştiu.

(sursa: Blogul domnului Traian Ungureanu, http://traianungureanu-tru.blogspot.com/2009/12/am-evitat-catastrofa-ne-putem-decide.html#comments)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.