05 October 2008

DEMISIA!


Cât de mult place politicului instituţia demisiei atunci când este demisia altuia!

Theodor Stolojan: Adomnitei si Vosganian trebuie sa-si prezinte de urgenta demisia

(5 octombrie 2007)

PSD si PNL, unite de interese si afaceri comune, au transformat guvernarea într-un pericol. România nu mai este administrata, ci pusa la bataie, saracita si asezata în calea crizelor de doua partide care îsi dispretuiesc cetatenii, nu pricep nimic din politica creatoare de care are nevoie o tara cu 22 de milioane de oameni si resurse neglijate.

Tariceanu face pe victima, dar nu are niciun drept sa se plânga pentru ca are mâinile bagate pâna la cot în buget. Tariceanu culege ce a semanat. Dupa ce Tariceanu, patronat de Geoana, a transformat vistieria tarii în pusculita PSD-PNL, tot el striga acum disperat ca bugetul este în pericol.

Pâna acum o saptamâna era crestere economica fara egal în Europa. Acum aflam de la Vosganian ca nu ne mai putem bizui pe asa ceva. Cresterea economica e doar pentru clientii politici, nu este si pentru profesori? Unde sunt banii? E vistieria tarii golita?
Adomnitei voteaza în Parlament pentru cresterea salariilor profesorilor si a doua zi ne spune ca nu sunt bani.
Asta e echipa de guvernare de care are nevoie România?
Un prim-ministru incompetent si mincinos, Tariceanu, condus din umbra si santajat de un politician pueril, Mircea Geoana.

Cerem demisia de urgenta a ministrilor Adomnitei si Vosganian! Amândoi trebuie sa raspunda pentru incoerente si iresponsabilitate.

Cerem guvernului Tariceanu sa prezinte de urgenta bugetul pentru anul 2009! Acest lucru trebuia sa se întâmple înca de la 1 octombrie. Un buget transparent prezentat înaintea campaniei electorale este o elementara datorie democratica a oricarui guvern.

Românii au dreptul sa traiasca într-un climat economic sanatos. Viata lor nu trebuie sa mai depinda de toanele si santajul cuplului de politicieni iresponsabili Geoana-Tariceanu, campionii deturnarilor de fonduri în folosul clientelei politice, ai neghiobiei financiare si ai prapadului economic.

Theodor Stolojan
Prim-vicepresedinte al PD-L (http://www.pd.ro)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.